O klubu

VETERAN KLUB MARIBOR

Najprej lep pozdrav vsem obiskovalcem naše strani in ljubiteljem starih motornih vozil. Veteran klub iz Maribora je eden najstarejši tovrstni klubov v Sloveniji, saj je bil ustanovljen že davnega leta 1986. Takrat se je zbralo nekaj navdušencev, ki so hoteli svojo tehniško dediščino ohraniti, ter se obenem tudi družiti in si izmenjevati mnenja s somišljeniki. Da so imeli prav, je lepo videti danes, ko je klub prerasel v enega večjih in najbolj aktivnih v Sloveniji. Združujemo člane s širšega  mariborskega območja in okolice. Tehniško dediščino želimo ohranjati tudi v bodoče zato je naša želja pritegniti čim več mlajših članov, ki bodo lahko nadaljevali delo kluba. Klub je vedno dejaven tudi na športnem področju, saj se redno uvršča med pet najuspešnejših klubov v tekmovanju starodobnikov za pokal zveze SVS.

Tradicionalno organiziramo rally Štajerska, ki je bil vsa leta zelo dobro sprejet tako s strani tekmovalcev kot tudi gledalcev.

Izobraževanje članov: Občasna predavanja, izobraževanje sodnikov, komisarjev

Skupna srečanja, izleti, prireditve, dogodki:

  • vseslovensko srečanje v aprilu
  • tradicionalni mednarodni rally Štajerska v avgustu
  • izleti in ekskurzije po programu kluba
  • udeležba na prireditvah zveze SVS

Tuesday the 2nd. © 2016 Veteranklub Maribor

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Strinjam se z uporabo piškotkov.

EU Cookie Directive Module Information